Okategoriserade

Vintern är tillbaka

Imorse när jag vaknade var det snö igen och Mycket snö!!

Det är inte så vanligt här i Västsverige. Vintrarna brukar mest består av ruggigt regnväder och grå himmel men idag dröser snön ner. Under natten kom det ca 50 cm, jag tog en promenad runt området på förmiddagen och då hade det inte hunnits ploga riktigt, höll på längre ner i området. Det var lite sådär att gå på gården här, då det har varit grävare här sen i höstas då dem lägger fjärrvärme till det nya området i närheten som håller på att byggas.  Dem har inte hunnit asfaltera klart på gården närmast vårat hus så det var lite ojämnt på vissa ställen. Så det gällde att gå försiktigt. Senare på eftermiddagen så ökade snöandet igen och höll på ganska länge. I vanliga fall brukar snön regna bort samma kväll som det kommer men det här ligger nog kvar. catering uppsala

Då jag har mycket värk i ryggen så är jag väldigt känslig för det här klimatet och kyla men jag föredrar att det är några grader minus och snö än 5 plus grader och rått och kyligt med regn och gråmulet.  Jag längtar till sommaren och värmen och hoppas innerligt att denna sommar blir mycket bättre än 2020 och att man kan åka på semester.

Ha en fin kväll alla ❤️