Hälsa

I pandemins spår

Neuroträff

Det är mycket som ställs in i dessa tider. 1 onsdag i månaden brukar jag vara på neuroträff.  Det är den lokala föreningen i Neuroförbundet, vi är ca 10 st med olika neurologiska funktions nedsättningar som träffas för lite fika, pratstund, ibland har vi bjudit in föreläsare. Det är väldigt skönt att ha likasinnade att prata med och träffas en stund, andra som förstår vad man själv går igenom. Jag har varit med i några år och då fanns ingen skoliosförening så då ingick skolios i Neuroförbundet.  Och det var tack vare de föreningsmedlemmarna som jag fick kontakt med jurist för alla mina överklaganden till Försäkringskassan, både sjukpenning och sjukersättning. Jag fick hjälp av en väldigt duktig jurist men det hjälpte tyvärr inte.  Det blev avslag på avslag mer om detta i ett senare inlägg.

I slutet av 2020 började ett litet hopp växa att vi kunde börja med träffarna igen försiktigt med corona avstånd.  Men igår kom mejl att vi får ställa in morgondagens träff, lite frustrerande då vi inte har setts sedan i Mars 2020 så alla har behovet att träffas och prata men det är ju nödvändigt. Hoppas det lättar snart för det börjar bli lite jobbigt det här nu..