Hälsa

Rehab

Så var äntligen julhelgerna över och vardagen tillbaka i denna annorlunda värld.

Idag har jag varit på handträning hos arbetsterapeuten, vi är i vanliga fall en grupp på 5 tjejer i olika åldrar. Under hösten har det varit en del gruppträffar med Corona avstånd men sedan 1 månad före jul ca så blev gruppträningen inställd pga pandemin. Jag har haft möjligheten att få individuell behandling och nu var det dags igen.

Jag doppar händerna i varm parrafin sedan stoppar jag händerna i plastpåsar och  i grytvantar och sitter med det i 20 minuter.  Får en lera med handövningar att göra men idag fick jag lera med mig hem så jag kan göra övningarna hemma.

När jag kom till rehab så var de3tsprita händerna, munskydd på och arbetsterapeuten hade både visir och munskydd. Det är lite jobbigt med dessa masker så jag fick ta av glasögonen under behandlingen för jag såg inte mycket