Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gott Nytt 2021 🎇

Äntligen är detta år till ända.  Så galet, upp och nervänd världen vi varit med om.  Pandemi, restriktioner, inställda semestrar,  inte kunna träffa äldre släktingar m. m.

För egen del så har jag inga föräldrar kvar i livet. Jag är så tacksam att dem inte behövde uppleva detta även om jag saknar dem hemskt mycket ❤️  Jag har klarat mig ganska bra, jag fick influensa i somras som jag misstänkte corona så tog ett test, det var negativt men i höstas tog jag ett antikropps test och det var positivt. Men min sambo har klarat sig.

Jag går in i 2021 med positivitet och hoppas på ett friskare liv,  stor tilltro till vaccinet som kommit och rent allmänt lugnare och bättre tillvaro.

Ha en fin nyårsafton och ett bättre

Lämna ett svar

Till startsidan