Inlägg

Är ditt nyårslöfte att sluta röka ?

Sponsrat samarbete med Eciggonline

Är ditt nyårslöfte att sluta röka ?

Att sluta röka kan vara svårt för många och det finns en hel del preparat att välja på för att få hjälp. Men du kanske vill ha den där stunden tex när du tar dig en kopp kaffe – att ta den där cigaretten.

Eller du har planer på att röka mindre i veckorna när du jobbar, men vill ändå ha ett komplement.

Du kanske har sett att det finns andra som använder e-cigg, men vet inte riktigt hur det fungerar och vad det finns för alternativ.

På Eciggonline finns både information och många alternativ som du kan välja emellan.

E-cigg

En elektronisk cigarett – även kallad e-cigg – är en behållare som är batteridriven. Dom finns i olika modeller och kan vara väldigt lik en riktig cigarett.

Dom finns som både nikotin och nikotinfria beroende på vad du vill ha, och ett stort utbud av smaker som du väljer på din e-juice. Vätskan som du har i din e-cigg innehåller vatten, aromämnen, Propylen glykol och / eller Glycerin.

Delarna som finns på din e-cigg är utbytbara och det beror på hur mycket du kommer att använda din e-cigg hur ofta du behöver byta ut dom. Beroende på vilken modell du väljer håller ett batteri mellan 3 – 12 månader, och brännaren byts varannan vecka om du använder den hela tiden. Annars byter du när det behövs.

Vet du att du kommer att använda din e-cigg flitigt och röker väldigt mycket är det bra om du köper lite delar på en gång när du beställer din e-cigg.

E-juice

En flaska med juice som innehåller 10 ml räcker ca 1 vecka om du använder din e-cigg flitigt. 10 ml motsvarar ca 150 – 200 cigarettet.

Här kan du också välja mellan nikotinfri vätska eller med olika styrkor på nikotin beroende på hur många cigaretter du brukar röka per dag.

Vissa vätskor kan innehålla spår av nötter.

Vilken produkt ska man välja ?

Eciggonline har startpaket för dig som är nybörjare, och har rekommenderade modeller på detta där du bara behöver fylla på med den smak du valt och sen trycka på en knapp för att röka.

Sen finns det mer avancerade modeller med större batterier. Dom producerar mer ånga och har fler lägen som man kan byta emellan.

Du kan också själv välja delar när det gäller modeller, batterier förångare och få ihop en e-cigg. All info om vad som passar på vad hittar du på Eciggonline.

Beställning och villkor

När du bestämd dig för vad du vill beställa när det gäller modell, juice och reservdelar beställer du lätt på sidan. Är du en nykund får du

Beställer du före kl 15.00 så skickas din beställnings samma dag och får fri frakt om du beställer för över 499 kronor.

Det finns också ett kontaktformulär om du har frågor innan du beställer.