Inlägg

Nu är det dax att planera din pool

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Att ha en pool på sin egna tomt i trädgården är något som många som skulle vilja ha idag. Att kunna gå ut på morgonen och ta ett morgondopp, eller att ta ett kvällsdopp efter middagen. Och inte stör man någon annan heller.

Dessutom vet vi inte hur det ser ut nästa sommar, om vi fortfarande måste hålla avstånd.

Men att tänka på pool just nu när det är vinter kanske det är många som frågar sig varför. Att börja planera och bygga pool på vintern är helt perfekt så att man kan börja använda den till sommaren.

En skiss över din trädgård är bra att ha för att du ska kunna planera storlek och form på din pool. Material och tillbehör finns det en hel del att välja på, och även poolpaket.

Familjen kanske har önskemål om allt som ska ingå, hur det ska se ut och då kan det vara en bra idé att skriva upp allt, och sen lägga upp en budget. Det är ju inte bara en pool som ska byggas, utan ska du tex bygga en nergrävd pool så behöver du gräva upp för poolen och då krävs det maskiner.

Ska du bygga en större pool kan det vara bra att kolla med bygglovsavdelningen i din kommun så att du inte behöver bygglov.

Poolgiganten är en pool-leverantör och kan hjälpa dig på vägen med alla dina frågor. Vill du bygga din pool själv efter medföljande instruktioner och har frågor hjälper Poolgiganten till hela vägen tills du är klar. Vill du hellre ha hjälp med att bygga din pool kan Poolgiganten hjälpa till med erfarna poolmontörer.

Att tänk på

Det som du kan börja med är att skissa på storlek på din pool.

Precis som du väljer tapeter hemma, väljer du också hur din poolduk ska se ut. Vilken färg och mönster passar in hos dig ?

Hur och var vill du gå ner i din pool ? På en stege eller varför inte en gaveltrappa ?

Hur mycket tillbehör du vill ha bestämmer du självklart själv, men det finns en hel del att välja mellan. Bla en jet-stream för den som vill simma i motstånd, belysning under vattnet eller varför inte ett vattenfall.

När du har alla din önskemål och alla frågor har besvarats levereras din pool med tillbehör hem till dig.

Lägger du dessutom din order nu ( bekräftad order tom 31 december 2020 )  får du det till 2020 års priser, och med leverans senast 31 april.

Poolgiganten har en köpguide som du kan titta på så att du inte glömmer något.