Hälsa, Livsstil

Black Week Aloe Vera

Hela denna veckan har jag black week i min webbshop. Köp 5 produkter betala för 4, den billigaste produkten gratis.

Hälsoprodukter baserat på Aloe Vera, produkter för dam, herr, träning och kosttillskott.  Alltid 90 dagars nöjd kund garanti. Är du inte nöjd med varan får du alla pengar tillbaka. Jag har även låneväska du får låna i 4 dagar.

Kika gärna in på min hemsida

https://annacarin.myforever.se

 

Lite fakta om Aloe Vera:

Det finns cirka 180 arter av Aloe vera, Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, är den mest kraftfulla. Det är denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år. Redan de gamla grekerna insåg vilken kraft som fanns att hämta här. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Företaget Forever Living 

Forever Living har verksamhet i mer än 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Våra produkter bygger på stabiliserad innergelé av plantan. Genom att vi noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi garantera att vår Aloe vera håller allra högsta kvalitet. Den höga och jämna kvaliteten har gett oss det prestigefyllda certifikatet IASC’s* Seal of Approval – och gjort Forever Living marknadsledande i världen på Aloe vera.