Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Naprapat behandling

  • I tisdags,  17 november var det dags för naprapat behandling igen.  Jag brukar få det för min rygg ca 1 gång i månaden. Nu är det ett tag sen för våren var så intensiv med smärthanteringskurs, handräckning hos arbetsterapeuten och akupunktur i axeln av sjukgymnasten så det fanns inte en chans till ork att åka till Göteborg och behandling.

Jag har gått hos samma naprapat i lite över 15 år för mina besvär och vågar inte gå till någon annan för min rygg är så känslig så det krävs så lite för att jag ska få ont och rasera det jag byggt upp.. Därför är det värt att gå hos samma naprapat som känner min rygg så väl och jag blir hjälpt av det.

Han har bytt lokal och nu var det tillfälligt ny lokal medan den andra lokalen renoverades.

Nu var det alldeles intill Sankt Pauli kyrkan i Göteborg

 

Sankt Pauli Kyrkan, Göteborg

Lämna ett svar