Inlägg

Tryggt att gå hemifrån

Sponsrat samarbete med Låfa Lås i Göteborg

Alla vill vi gå hemifrån och känna oss trygga så att ingen kommer in eller bryter sig in i våra hem. Och då krävs det bra lås på våra ytter- eller altandörr eller fönster.

Låfa Lås och Fastighetsservice är en låssmed i Göteborg  som kan hjälpa dig med detta vare sig du bor i lägenhet eller i en villa eller driver en skola.

Vare sig det gäller låssystem, passersystem och tillverkning av nycklar till företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och även till privatpersoner så kan Låfa Lås hjälpa dig. Dom är också medlemmar i Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund och har auktoriserade låssmeder.

Låssmed

Låfa Lås kan hjälpa dig med så mycket mer än att hjälpa dig med att dyrka upp lås om du har blivit utelåst. Du kan också få hjälp med att få upp ditt billås av olika anledningar, byta lås, reparera lås efter inbrott, eller att göra extranycklar till ditt hus eller bil.

Om du bestämt dig för ett speciellt lås kan du sätta in det själv eller få hjälp utav Låfa Lås låssmeder. Om du dessutom vill ha samma nycklar på ytterdörr och altandörrar ska du köpa låsen från en låssmed och inte från en byggmarknad för att det ska fungera.

Det finns olika sorters låssystem som du kan ha i ditt hem. Låfa Lås hjälper dig med det som passar in. hos just dig antingen med mekaniska-, elektromekaniska lås eller passersystem.

Göteborg

Låfa Lås jobbar huvudsakligen i “Storgöteborg” men kan ta större projekt på fler orter. Är du privatperson finns butik att besöka i Majorna.

Övrigt

Det finns andra övriga saker som Låfa Lås kan hjälpa dig med när det gäller säkerhet och lås, och det är tex om du som företag vill ha. ett säkerhetsskåp att låsa in dokument, pengar eller andra känsliga och viktiga saker. Det finns olika skåp beroende på vad du vill ha inlåst och skyddat.

Har du en bostadsrättsförening kanske du vill ha ett passersystem för dina hyresgäster, eller ett företag som kräver ett passersystem.

Låfa Lås