Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sambo med en bowlare

Idag tänkte jag berätta om mitt liv ihop med en bowlare.

Vi fick kontakt via Facebook i en lokal grupp och började chatta med varandra. När vi bestämmde oss för att träffas så visade det sig att han bowlar i bowling hallen på andra sidan gatan där jag bodde  så vi möttes utanför innan vi gick till fiket och tog en liten fika. Det är snart 5 år sedan 😊 och nu bor vi ihop sedan snart 3 år.

Han har tävlings bowlat sedan i slutet på 90-talet,  tränar 1 gång i veckan ibland även 2 gånger i veckan.  Oftast är det match eller tävling på lördag eller söndag fm.  När det är hemma matcher brukar jag för det mesta vara med och heja på, då vi bor rätt nära hallen om jag själv inte har något annat på schemat. Men när det är borta matcher brukar det oftast vara dubbel matcher då brukar jag inte åka med, det är oftast spel i olika hallar och ibland även en bit att åka mellan den hallarna. Jag har en del rygg värk så det blir bara besvärligt för mig att åka med.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar