Livsstil

Födelsedags blommor

Jag fick så fina blommor när jag fyllde 50 år 🌹🥂

Jag fyllde ju år på söndagen och på fredagen kom det ett blomsterbud, blomsteraffären ringde och ville höra om jag var hemma och kunde ta emot blommorna och det var en sån fin höst bukett av mina syskon.

Jag har en äldre bror som är 8 år äldre och är sambo några mil ifrån mig bara. Och en syster som är 6 år äldre och bor egentligen ca 5 mil bort ca.  men är särbo så hon bor lite längre bort. Men inte så långt bort att vi inte kan ses men pga pandemin kan jag inte träffa någon av dem. Så jobbigt detta börjar bli   nu.

Och av bästa vännen i Norrland så fick jag pengar så jag kunde köpa något fint så jag valde en orkidé noggrant utvald. Hon bor i Norrland och jag i Göteborgs området så vi kan inte träffas så ofta men vi har ofta telefon kontakt och på Messenger.

Hon är kompis med min sambo sedan några år och vi fick så bra kontakt först via messenger och förra sommaren (2019) så bestämde vi att vi skulle åka upp till henne på semestern i Örnsköldsvik.  Vi pratades vid några gånger på telefonen och fick genast fin kontakt, precis som det ska vara med bästisar.  Vi var hos henne i 4 dagar. Jag berättar mer om den resan i ett senare inlägg.