Okategoriserade

För dem som inte är med oss längre

Idag har vi varit på mina föräldrars grav, min syster har varit där och lagt en krans men då jag bor en bit ifrån så är jag inte där så ofta. Vi köpte en liten ängel och en liten ros. Rosen symboliserar mammas kärlek till blommorna och hennes älskade trädgård 🌹 Saknaden är så stor och det gör fortfarande ont, det är snart 3 år sedan mamma lämnade oss och 23 år sedan pappa lämnade oss.

På samma kyrkogård har jag min mormor och morfar, farmor och farfar, min mammas bror och fru ligger till vänster om mamma och pappa.  Mammas syster ligger till höger, och hennes man lämnade också för några veckor sedan. Alla kremerade.

Igår var vi på min sambos mormor och morfars grav med ljus. På vägen dit åkte vi först in till Dollar store, då vi inte är där så ofta men när vi ändå skulle åka förbi så stannade vi till och vi åt middag på Mr Johansson, där åt vi både asiatisk och svensk mat.. Det var buffé. Vårat första besök där. Det var helt ok men glutenfritt utbud var inte så stort men jag blev mätt iaf och det var gott