Resor

Besök i Varberg

Här kommer ett inlägg från besöket i Varberg helgen 17-18 Oktober, jag skrev ju i mitt förra inlägg om mitt 50 års firande.

På söndag em tog vi en promenad i Varberg city.  Vi hade gallerian bara ett stenkast från hotellet. Och tog mellan 5-10 minuter att gå ner till hamnen och fästningen. Vi gick förbi Campus där läste jag psykologi 1 termin via Högskolan Jönköping 2014. Vi läste på distans, åkte till Varberg varje Tisdag och hade undervisning via länk där läraren satt i Jönköping. Planen var att jag skulle flytta till Helsingborg och läsa till socionom men livet ville annat…

Bakom Campus låg färjeläget där färjan mellan Varberg och Grenå, Danmark gick innan den lades ner. Vi tog en promenad bort mot Kallbadhuset och sedan till fästningen men det blåste så kallt så vi vände och planerar att åka till Varberg i sommar och utforska stan mera

 

 

Campus Varberg
Varbergs Kallbadhus
Varbergs Fästning
Varbergs Fästning
Varbergs Fästning