Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min 50 års dag

Firandet av min 50 års dag 

Då var den stora dagen här.  Under nästan 1 års tid har jag funderat på hur jag vill ha det när jag fyller jämnt.

Skulle gärna vilja haft kalas för mina syskon och syskon barn då båda föräldrarna är borta. Vi har alltid stått varandra nära och ställt upp i med och motgångar. Men så kom Corona i vägen och ställde till det.

Vi åkte på spa i Varberg, Varbergs stadshotell och Asian Spa, 2 nätter.  Så underbart vi hade det ❤

Lördag 17 Oktober

Vi åkte dit på Lördag eftermiddag den 17 oktober,  klockan 14 var det incheckning, så mysigt rum vi fick.  När vi hade landat lite och packat upp så gjorde vi os iordning för spat.  Vi fick en korg med handduk och glas, det gick åt mycket vatten i den fuktiga luften.  Det är ju ett spa i Asiatisk anda, med fokus på stillhet och tystnad.  I vattenkällan var det  40 gradigt vatten ( fönstren var öppna ut mot Varbergs hamn), så det var så skönt och underbart för våra onda ryggar. För att inte tala om den mentala återhämtningen.

Kl 18.00 var det middag, 3 rätters.  Förrätt,  varmrätt,  dessert och kaffe.  Efter middagen så tog vi en promenad runt hotellet.

 

Söndag 18 Oktober

När vi vaknade så gick vi ner och åt frukost, en stor Frukostbuffe´ efter det lite vila på rummet innan vi gick till spat, så underbart och lugnt ställe. Verkligen vad vi behövde. Först gick vi till avslappningsrummet, där var det både häng gungor och liknande divan med utsikt mot Varberg och lyssnade på asiatiska avslappnande musik. Vi gick till dem båda vatten bassängerna. Den ena vattenkällan var det ca 40 gradigt vatten och i den andra bassängen några grader lägre.  Med periodvis massage strålar i vattnet, bubbelpool m. m.

Lite vila på rummet innan lunch, där serverades brunch och det stod en flagga på vårat bord både till lunch och middag.🙂🥂

På eftermiddagen tog vi en promenad i Varbergs city, från hotellet tog det bara 5 minuter att gå ner till hamnen och fästningen. Där blev det massa kort och det kommer mer i nästa inlägg.

Till middag var det 4 rätter, förrätt varmrätt, ostbricka och dessert. Åh vilken god middag och mysfaktorn kunde inte vara bättre.

Det blåste väldigt mycket och var rätt kallt så vi var inne resten av kvällen och förberedde lite inför hemresan dagen därpå.

Måndag 19 Oktober

Vi vaknade av klockan vi halv 8, gick ner och åt frukost vid halv 9 och lika god frukostbuffé då. Vi hade några timmar på oss innan utcheckningen så vi tog en sista tur till spat. Vi började denna gång med fotbad med lite havssalt, och sen tog vi den varma vattenkällan och bara njöt av tillvaron  och bara vara så länge vi kunde.

Vid 11 var det dags för utcheckning och hemresa hem till Kungälv.

Vi fortsatte att njuta av helgen när vi var hemma hela måndagen

 

Varbergs Stadshotell och Asian Spa
Dessert Pannacotta
Förrätt Sikrom
Varmrätt Pepparstek

 

Ostbricka

Lämna ett svar

Till startsidan