Okategoriserade

Första frosten

Första frosten

Idag var det kallt,  första frosten är här.

När jag steg upp ur sängen imorse var det  -1grad.  Inte roligt när kylan kommer.  Jag får så mycket värk  av kylan.  Jag tog en promenad i området vid 11-tiden på förmiddagen men det var vinterjacka, sjal, mössa och vantar, underställ som gällde idag. Jag behöver komma ut på förmiddagen, jag funkar inte annars.

Vi har flera grönområden i området och små vägar vi kan gå så jag gick denna dag på gångbanan mellan våra hyreshus och skogen. Annars är det inte så lätt just nu att promonera i området pga av grävarbete. Längre bort så byggs ett nytt område med bostadsrätter bl.a. så det grävs ner fjärr värme i hela vårat område. Dem började redan i våras på våran baksida och gräva i dikena längs gångbanan bort mot ridskolan.  För några veckor sedan började dem alldeles vid våran husknut, vid trappan till våran entre, men nu är dem färdiga där iaf.  Vi har loftgångar i våra hus.

Nu är vägen bort till soprummet,  avstängd så vi får gå omvägar, hela vänstra körbana längs hela våran körväg är uppgrävd med trafikljus från garage infarterna, som inte alltid är synkade… En av busshållplatserna är indragen tillfälligt. Men kommunen har lovat att det ska vara färdigt under Oktober.