Okategoriserade

Arbetsförmåge utredning

Då var det dags igen för nästa besök på arbetsförmåge utredningen.  I fredags började jag ny arbetsförmåge utredning. Den 4e sedan 2006.  Har kämpat mot Försäkringskassan i 15 år om min rygg värk och sjukskrivning.  Har senast 2017 blivit utförsäkrad för vilken gång i ordningen har jag glömt för länge sedan. Min sjukskrivnings historia kommer i ett senare inlägg.

I fredags började jag en bedömning av funktions och aktivitets förmåga.  Första besöket var hos psykologen, där jag fick göra massa tester med bl. a ord och tal kombinationer jag skulle komma ihåg.  Rita av en  figur och slutligen svara på frågor om mitt mående senaste veckan.

Idag var det dags för arbetsterapeuten, där skulle jag packa ner kontors produkter i en stor låda. Jag fick en lista som skulle prickas av, fick en annan lista att läsa igenom punkt för punkt,  det var väldigt jobbigt för mig, dels så tidigt på morgonen och med mycket värk.

Som tur var kunde jag åka sjukrese taxi för det funkar inte för mig att gå upp kl 06.00 så. jag hade smörgås och mina tabletter som jag tog när jag kom fram och satt i väntrummet och väntade.

Jag är helt utmattad idag, sov 1 timme när jag kom hem och det blir en tidig kväll ikväll.

Det är 3 besök kvar,  till sjukgymnast och läkare och återkoppling hos läkaren

Ha en fortsatt fin kväll vänner ❤️