Okategoriserade

Bokmässan 2020

Bokmässan i år blir inte som det brukar.

Vanligtvis så är den på Svenska Mässan i Göteborg men som med allt annat i år i världen så blir den också annorlunda. Den är digital i år, så tråkigt med allt som ställs in i år. Men det är inte kul med pandemin som pågår.

Jag brukar åka på bokmässan. Tyvärr så klarar jag inte läsa böcker pga min utmattning så jag har gått över till ljudböcker. Men älskar att gå på mässan och kolla på folk, titta på alla böcker, lyssna på föreläsningarna.

Förra året var jag där med sambon.  Vi lyssnade på Kristin Kaspersen och köpte hennes bok, fick den signerad och även ett kort på henne och mig.

 

 

Dagen innan var jag också där men utan sambon, då lyssnade jag på Johanna Toftby. Vi hade köpt hennes bok tidigare men nu fick vi den signerad. Åh så många goda recept hon har. Vi har hittat speciellt en gryta som bara är så god. Den gör vi på helgen ibland när vi vill ha något speciellt till middagen på lördag.

Vi är båda vän med både Johanna och hennes Janne på Facebook, vi har varit på några bloppis som Johanna har haft i Göteborg där jag  har hittat fina kläder som jag trivs så bra i.

I somras när vi var på Gullholmen på Orust så mötte vi Johanna och Janne där på bryggan. Vi hade kört bil från Kungälv ut till Orust och färjan ut till Gullholmen från Tuvesvik.  Johanna och Janne hade åkt med sin nyinköpta båt.

Jag är uppvuxen på Orust så det ligger mig varmt om hjärtat.