Okategoriserade, Resor

Semester 2020 Del 1

Det blev en annorlunda sommar semester i år men det finns lösningar på allt 😊💓 “vad ska vi nu hitta på i sommar” sa både sambon och jag. Planen var att åka till Norrland det hälsa på en vän som vi har däruppe. Min sambo har känt henne i många år men jag blev först bekant med henne för några år sedan via Facebook och förra sommaren åkte vi upp till Örnsköldsvik och var där i 4 dagar. Och jag fick en bästa vän för livet ❤️

Men dem planerna blev ju ändrade under våren.

Vi ville så gärna åka till Stockholm men det gick ju inte heller. Men så helt plötsligt så släppte dem rese restriktionerna och vi kunde boka resa till Stockholm iaf😊

Utöver det så gjorde vi lite dagsturer i närområdet( Svenska västkusten) , badade och åkte till Småland.

Vi bokade in oss på ett vandrarhem i Vimmerby, Åkte brot till Västervik och på hemvägen stannade vi till vid Bullerbyn och Katthult.

I nästa inlägg skriver jag om Stockholms resan.

Ha en fin kväll