Hälsa

Hälsoboost

C9

C9 är Forever Livings  start för en hälsosammare kropp. Den ger kroppen  en utrensning  och tar bort sockersuget.  Den är på 9 dagar och dem 2 första dagarna är tuffast.   Då är det bara vatten,  aloe Vera gel och frukt och grönt som gäller.  Måltidsersättning till lunch.  Dag 3 till 9 får man äta lite mer,  gärna kyckling till middag.  Det finns en hel del recept i den medföljande broschyren.  Där står också hur man ska träna,  hur man mäter sig och väger sig före och efter.

Paketet innehåller

Forever Ultra™ Vanilla (1 x 15 portioner), Forever Therm™ (1 x 60 tabletter), Forever Fiber™ (1 x 30 portioner), Forever Aloe Vera Gel™ (2 x 1 liter) + handbok, måttband och shaker.

Paketet finns även med Forever Ultra™ i chokladsmak. Och Gel finns i smakerna: Naturell, Persika, Äpple-Tranbär

För vem?

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.

Du får:

  • lära dig att lägga om din kost
  • lära dig hur du kommer igång med din träning
  • lära dig att undvika fallgropar efter vägen
  • ett komplett program, inklusive utvalda kosttillskott för din nya livsstilSå funkar det

    Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

     

    Jag och sambon kör samtidigt, idag är vi på dag4. De 2 första dagarna är värst. Då är det bara vatten Aloe Vera Gel och frukt och grönt som gäller.

 

 

 

 

https://annacarin.myforever.se/