Livsstil, Okategoriserade

Aloe Vera

 

Aloe Vera

Det finns cirka 180 arter av Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller är den mest kraftfulla. Det är denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år. Redan de gamla grekerna insåg vilken kraft som fanns att hämta här. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Aloe Vera är en mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Denna värdefulla Aloe Vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras.

• Aloe är ett gammalt arabiskt namn som avser arter som använts som medicinalväxter.

• Vera är latin och betyder äkta.

• Det finns cirka 180 arter av Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, är den mest kraftfulla.

• Aloe Vera växer vilt bland annat i Mellanöstern och på Arabiska halvön.

• Aloe era innehåller 75–80 identifierade substanser.

Aloe Vera – hela resan

Aloe vera-produkter av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber. Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Allt för att kunna garantera dig högsta kvalitet. Vi börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.

Allt på Forever Living kretsar kring Aloe vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om växten och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Produkter som älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.

Titta gärna in på min hemsida

https://annacarin.myforever.se/