Okategoriserade

Min första resa till värmen

Resan till Spanien – Lloret de Mar

 

2004 gjorde jag min första resa till värmen och utomlands.

Jag hade länge önskat att resa till värmen men inte kunnat och då jag aldrig hade flugit ville jag inte flyga själv första gången. Jag satt vid datorn och surfade och helt plötsligt hamnade jag på en sida med bussresa till Spaninen, i LLoret de Mar, utanför Barcelona på spanska östkusten.

Det var bussbolaget Resemakarn från Vänersborg ( www.resemakarn.nu) som körde sovbuss från Göteborg till Lloret de mar. Resvägen var Helsingborg-Helsingör, i Danmark ner till Rödby över till Puttgarden i Tyskland, genom Frankrike över Spanska gränsen. Där är det ca 1 timme till orten och hotellet.

Vid Lyon i Frankrike stannade vid för frukost, sedan var det “bara” ca 7 timmar kvar till LLoret.

Då jag har ont i ryggen trodde jag inte jag skulle klara av det men det var ca 3 timmes stopp med bensträckare och var annat stopp mat paus. Så det gick bra, lite värre på natten men det gick bra och såå skönt det var att komma ner till värmen. 💖

Efter det så försöker jag åka ner varje höst, inte varje år det har funkat att åka men det är 1 vecka om året utan värk.

Hösten 2019 blev  det flyget istället då min onda rygg inte klarar av så långa bussresor längre.

Den flygresan skriver jag om i ett senare inlägg.  Och tyvärr så blir det ingen resa i höst då situationen i världen ser ut som den gör. Vi får hoppas på 2021 istället.