CBD oljan hos CBD kliniken

Samarbete CBD kliniken

Om CBD Olja
Cannabis är utan tvekan ett av de mest kontroversiella ämnena i vår tid. Det är oljan från plantan som utvinns och det är den som vi kan få märkbara hälsoeffekter av. Det är inte Cannabis som vi stoppar i oss utan oljan. Känner du dig trött, hängig och din energi har kanat ut då kan CBD olja göra att du får tillbaka din energi och känner dig mycket piggare.Oljan

Alla CBD oljor innehåller en sådan låg THC-halt att de ej kan ge euforisk effekt. Man kan alltså inte bli “hög” av att konsumera oljan. Däremot för att ta del av hälsofrämjande effekter som den kan ge oss.

CBD olja sägs lindra många besvärande symtomer plus att du kan få bättre nattsömn. Man kan må bättre med denna olja som fler och fler börjar använda.

Dosering av Oljan

När man börjar med den får man testa sig fram med vilken sorts olja och dosering som passar just för dig. Men starta alltid med en låg dos och öka doseringen om behovet finns.

Och du kan shoppa din CBD olja hos CBD kliniken.

CBD Kliniken har många års erfarenhet inom området CBD och vill hjälpa andra människor att hitta rätt kosttillskott som passar just dem. Dom tröttnade på att se “Fake produkter” säljas på internet, dvs produkter som inte innehåller den % CBD som de uppger. Därav skapade dom CBD Kliniken med endast välkända leverantörer med labtestade produkter för att säkerställa innehåll och kvalité!
Oljan

Somnio CBD 2.5% (250mg)

Somnio Balance CBD-olja är en mycket populär olja och prisvärt alternativ. MCT betyder att det är kokosnötsolja istället för olivolja. Finns även 5% om du behöver.

Oljan

 

Olja Love Hemp Peppermint 10% (1000mg)

Peppermint CBD Oil 10% från Love Hemp är en högkvalitativ C02-extraherad hampolja. Oljan är både Vegansk och glutenfri.

Lämna ett svar

Till startsidan