Okategoriserade

Bilder från Västkusten

Vilken underbar det var i lördags. Sommaren kom tillbaka så jag och sambon tog en dagstur till Orust.  En av öarna på västkusten norr om Göteborg där jag är uppvuxen. Så havet är den bästa medicinen för mig.  Vårat första stopp var vid Nösund, sedan till Mollösund, där vi köpte en glass på Emmas Cafe´

Hälleviksstrands Kyrka

Vid Hälleviksstrand stannade vi och tog foto på kyrkan, där är jag konfirmerad.

Nösund

Väl framme vid Tuvesvik färjeläge tog vi båten över till Gullholmen. Vi lunchade på Gullholmens hamncafe´ där det blev en glutenfri räkmacka.  Sedan blev det promenad till badplatsen och jag bara njöt. När jag växte upp tog vi ofta båten från Ellös över till Gullholmen och köpte glass, dem gör sina glass rån själva. Så det var många minnen som väcktes till liv.

Gullholmens Hamn
Båten mellan Tuvesvik och Gullholmen

Innan vi åkte hem så tog vi foto på Evert Taubes sten som han har skrivit på

Evert Taubes sten
Handelsmans Flinks Handelsbod