Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Semestertripp till Småland

Idag åkte vi till Småland på en 3 dagars semester. Vi bilade med egen bil, från Kungälv vid lunch tid.
Vi tog en fika paus på Rasta lite utanför Ulricehamn där kunde t.o.m jag få gluten och laktosfritt, så det blev en kärleksmums, skumraket och kaffe. Då jag är både gluten och laktos intolerant så är det inte på alla ställen som jag kan fika. Jag har alltid med eget för säkerhets skull.
Vid Jönköping bytte vi förare och jag körde till Nässjö där tog sambon över igen.
Slutmålet var Vimmerby camping, där min sambo har en bekant som driver campingen med sin fru. Så det blev ett kärt återseende ❤️. Vi bor på vandrarhem och både minigolf och stranden intill. Och solen sken när vi kom fram ☀️☀️ Så efter incheckning blev det middag i restaurangen och senare på kvällen lite minigolf.

Imorgon blir det en tur till Västervik så då kommer det mer bilder 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan